+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

HOTEL LUDMILA Bewertungen

Hotelbewertung

78%
Gut

von 100 Bewertungen

  • Personal

    81%
  • Sauberkeit

    81%
  • Ausstattung

    79%
  • Komfort

    74%
  • Preis-Leistungverhältnis

    74%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Älteres Paar, 23.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Prijemna obsluha klid soukromi.

  • Neni vyhrazene misto na hotelu pro kuraky terasa ci neco takoveho

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 31.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika

Älteres Paar, 18.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
56 %
  • Pěkné pokoje

  • Zařízení restaurace a ostatních společných prostor otřesné a nevkusné. Hlasitá venkovní hudba z bowlingu - baru do pozdních nočních hodin, přestože tam žádní hosté nebyli. Rušilo nås to až v 7. patře.Nechápali jsme.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

Einzelreisender, 13.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Hubertus

Gruppe von Freunden, 5.9.2016

stuttgart Německo

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Ruhiges, geräumiges und sauberes Zimmer.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 26.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
4
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Kateřina

Gruppe von Freunden, 6.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 28.4.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
44 %
  • Výborná kuchyň

  • ubytováni

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Anonym

Älteres Paar, 27.3.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
85 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 8.3.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 26.2.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 5.11.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %
  • rozvrzané postele / čistota

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 28.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Není možné stravování

Personál
10
Služby
4
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 22.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zdeňka

Älteres Paar, 20.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
44 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
3
Cena/kvalita
1

Petr Šíl

Älteres Paar, 20.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %
  • jezdíme sem opakovaně a rádi

  • vylepšit snídaně, tj. více zeleniny, ovoce není třeba, to si hosté stejně většinou odnášejí. U ohřívače vajíček vždy ten den vyměnit vodu a dopředu ji nahřát. Zároveň je třeba studenou vodu na ochlazení a minutku na měření času. Pánvička na smažení vajec je zajímavá věc, ale je otázka jestli se využije, pokud jsou k dispozici vejce již smažená. Místnost, kde se podává snídaně by měla být dobře osvětlená a prostor nemusí být tak veliký, je možné ho omezit.

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Anonym

Älteres Paar, 16.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • 100% mimo kuchyn restaurace.

  • Dojem celého pobytu degradovala kuchyn restaurace.při objednávce večeře,i když to bylo v nabýtce tak obsluha řekla že tam je kuchařka která to neumí. S tím jsme se nesetkal,ostatní personál může dělat a dělal 100% . Je to škoda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Hynek Lang

Einzelreisender, 26.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Dagmar Kratochvílová

Einzelreisender, 10.6.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
48 %
  • Na pokojích i v hotelu je znát starší vybavení, ale vše bylo čisté. Nelíbil se mi provoz restaurace a vysoké ceny v poměru ke kvalitě objednaného jídla. Obsluha mi naúčtovala vyšší cenu objednaného nápoje.

Personál
4
Služby
4
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Lenka Frydrychová

Junges Paar, 31.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • velice se nám tu líbilo... určitě by jsem neváhali se sem znovu vrátit.. :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.